La Delizia Reserveren Bestellen Over ons
none

Reserveren

VEILIGHEID Vanwege COVID-19 is het alleen mogelijk bij ons te reserveren / eten als u van tevoren reserveert.
Om te reserveren is negatieve uitslag van een coronatest nodig die maximaal 48 uur oud is. Gebruik uw IRMA app om zo'n uitslag aan te tonen. Alle gasten dienen vervolgens aan de deur hun uitslag te tonen. Alleen zo kunnen we iedereens veiligheid garanderen.

Bestellen

ACTIE Om slachtoffers van COVID-19 tegemoet te komen, kun je indien je een positieve testuitslag hebt van niet meer dan 10 dagen oud een bestelling gratis laten bezorgen. Gebruik uw IRMA app om zo'n uitslag aan te tonen.

Over ons

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant. Wij doen ons uiterste best om u hier wat van de Italiaanse sfeer te laten proeven met onze ambachtelijke keuken.
Natuurlijk serveren we fantastische pizza's, maar daarnaast is La Delizia een restaurant waarin we u de volle breedte van de Italiaanse keuken voor willen schotelen. Dit doen wij al sinds 1979, en nog steeds met hetzelfde plezier als toen.

Adres Toernooiveld 214, 6525 EC Nijmegen

Contact 024 21 35 637

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 16:00-21:00
Donderdag 16:00-21:00
Vrijdag 15:00-22:00
Zaterdag 14:00-22:00
Zondag 14:00-23:00
×

Coronatestuitslag vereist

Coronatestuitslag doorgeven met IRMA

Voor een last-minute vlucht is een negatieve uitslag van een coronatest nodig die maximaal 48 uur oud is. Gebruik uw IRMA-app om zo'n uitslag aan te tonen.

Scan QR met IRMA

Nog geen IRMA app voor de testuitslag?

Nog geen IRMA app met testuitslag?

Als u een coronatest gedaan heeft kunt u uw testuitlsag makkelijk in de IRMA-app laden en vervolgens hier laten zien om u vlucht te boeken. Volg hiervoor de volgende drie stappen:
  • 1 Installeer de IRMA-app

    U kunt de IRMA-app gratis verkrijgen voor iOS en Android. Installeer de app op uw mobiel. Kies een pincode en voer optioneel uw e-mailadres in.

  • 2 Laad testresultaat in IRMA

    Log in op de demo-pagina voor testuitslagen. Kies daar voor "Testresultaat in IRMA laden".

  • 3 Geef testresultaat door

    Scan de QR code hier om uw testresultaat aan ons door te geven.